Šimunić promet d.o.o.

Specijalizirani smo za prijevoz robe iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije za RUSIJU, a radimo također i prijevoze za UKRAJINU, BJELORUSIJU, te KAZAHSTAN. Također nudimo vulkanizerske i mehaničarske usluge, te praonicu kamiona i osobnih automobila.

Svi naši vozači imaju potrebne vize za gore navedene zemlje, kao i neophodno dugogodišnje iskustvo na tako zahtjevnim relacijama. Trenutno posjedujemo najmodernije opremljene vozne jedinice.

O kvaliteti naših usluga svjedoči i uvođenje ISO 9001 standarda, kojeg posjedujemo od veljače 2012. godine.

Tvrtka trenutno broji 62 zaposlenika. Najveći broj, njih 35, profesionalni su vozači, 4 djelatnika zaposleno je u službi održavanje vozila, te 9 djelatnika radi na području logistike koji brinu o nesmetanom radu vozača, obračunu njihovih troškova, dnevnica, obradi ulaznih i izlazni papira, te financija. 11-ero njih radi u ugostiteljskoj službi i trgovini, te X u vulkanizerstvu.

Cilj naše tvrtke je biti lider na domaćem tržištu i prepoznatljivi po transportu, pretežito izvozu, domaće robe za ISTOČNU EUROPU. Trenutno imamo potpisano ugovore s vodećim hrvatskim kompanijama kao što su Ericsson Nikola Tesla d.d. Zagreb, Belupo d.d., Končar Zagreb, Savino del Bene koja zastupa distribuciju za Jadran galenski laboratorij d.o.o., te Podravka d.d. Poslujemo i s nekoliko manjih, ali vrlo uspješnih kompanija kao što su Hartman Koprivnica, Omco Croatia, Proklima samobor.

Mnogo o našoj kvaliteti govori i podatak da poslujemo sa švicarskom tvrtkom koja obavlja poslove na području Kazahstana, te ujedno radi za njihovu vladu.

NJIHOVO UKAZANO POVJERENJE, JAMSTVO JE NAŠE KVALITE.

 

Povijest

Tvrtka ŠIMUNIĆ PROMET d.o.o., čija je osnovna djelatnost međunarodni prijevoz robe, osnovana je 01.01.2000. godine. Tvrtka se razvila iz obiteljskog obrta koji je otvoren tri godine ranije.

Svoj je rad započela s jednim kamionom marke MAN, a početne su relacije odmah bile usmjerene prema Rusiji i Kazahstanu. Uskoro se pokazalo da bi kupnja još jednog vozila mogla omogućiti nesmetan rad i određen profit. Broj poslovnih klijenata se svakodnevno povećavao, a s njime i potreba za nabavom novih vozila. Poslovna struktura i logistika su se počele sve više širiti, te se šire još i danas, kada brojimo 24 najmodernije opremljene vozne jedinice. Sa sigurnošću možemo tvrditi da smo jedna od jačih prijevozničkih tvrtki koje obavljaju prijevoz robe isključivo za Rusiju i istočnu Europu.

30.06.2007. godine, paralelno uz postojeću tvrtku, osnovana je firma Fantazija d.o.o. koja je poslovala na lokaciji u Rasinji. Poslovni objekt izgrađen je na vrlo prometnoj Podravskoj magistrali, napola puta prema Koprivnici i Varaždinu. Fantazija d.o.o. počela je s radom godinu dana kasnije, a bavila se srodnim djelatnostima tvrtke Šimunić  promet d.o.o. Tako je  u sklopu nove tvrtke otvorena trgovina s rezervnim dijelovima za osobna i teretna vozila , vulkanizerska radnja, te ugostiteljski objekt  Nova tvrtka osnovana je isključivo kako se nove djelatnosti ne  bi miješale s prijevozom robe kao osnovnom djelatnošću.

2009. godine svoj asortiman usluga širimo na prodaju parafina i naftnih derivata, točnije eurodizela.

Uskoro je u sklopu poslovnog objekta u Rasinji izgrađena i radionica za servis, te praonica za teretna i osobna vozila.